Navigatie Menu+

Marktadvies

We help you make better decisions!


 

Wanneer je een marktstrategie moet bedenken om een nieuwe markt te betreden of deze moet vernieuwen door veranderende markten, is het belangrijk dat je kennis hebt over de markt (i.e. de structuur en het functioneren van de markt). NatanConsult levert specifieke informatie over de target markt en faciliteert een effectief besluitvormingsproces.

Wij leveren antwoorden op verschillende vragen om de markt te begrijpen:

  • Wie zijn de key-spelers en concurrenten?
  • Wat zijn de producten en/of diensten die zij aanbieden?
  • Wat zijn de opportuniteiten en bedreigingen in de markt?
  • Wat kan uw toegevoegde waarde zijn?
  • Hoe wordt de verkoop gedaan?
  • Wie zijn uw klanten?

Wij antwoorden niet enkel op de vragen gesteld door onze klanten maar plaatsen de verzamelde informatie telkens in het globale kader die wij samen met de klant bepalen. Als wij een marktonderzoek uitvoeren, nemen wij telkens de doelen, de waarden en de actuele middelen van de klant in beschouwing.

Ons onderzoek is niet beperkt tot desk research. We gaan ook ‘in the field’, spreken met relevante stakeholders, voeren onderzoek uit, gaan de straat op en leveren informatie die van toepassing is in de praktijk en niet enkel op papier.

Hoe onderscheiden wij ons van andere dienstverleners….. In tegenstelling tot andere onderzoekers, hebben wij ervaring met het ondernemen. En deze ervaringen laten ons toe om met onze klanten mee te denken, hen beter te begrijpen, zodat wij hen beter kunnen helpen om juiste oplossingen te vinden.

 

Contacteer ons hier