Navigatie Menu+

Direct Marketing

An effective marketing tool


 

Onze direct marketing en communicatie diensten zijn een toegevoegde waarde voor uw onderneming. NatanConsult voorziet de vereiste marketing ondersteuning aan zowel private als publieke spelers. Wij brengen betaalbare marketing diensten op de markt die passen binnen het budget van onze klanten. We bepalen samen met onze klanten de marketingstrategie die gevolgd dient te worden. Hierbij houden we rekening met de doelen en middelen van onze klant.

Hieronder vindt u aanvullende informatie over onze marketing diensten die wij aanbieden. Desalniettemin is elke klant verschillend en vereist een op maat gemaakte aanpak. Daarom zal het werkingskader van de vereiste marketingactiviteiten telkens in samenspraak met onze klant worden bepaald en kan worden uitgebreid indien vereist.

 


 

 

watercolour-255941_640

Telemarketing is meer dan alleen ‘cold calling’. Het omvat persoonlijke interactie en direct contact met potentiele cliënten. Telemarketing heeft bewezen een zeer effectief hulpmiddel te zijn als het op de juiste manier word gehanteerd.

NatanConsult biedt telemarketing diensten aan waarbij u de verantwoordelijken

van uw doelgroep op een effectieve en efficiënte wijze kan bereiken voor de promotie van uw producten, diensten of evenementen.

 

Aanvullend op telemarketing, hebben e-mail campagnes een aantal specifieke voordelen in vergelijking met andere marketingkanalen. Ze zijn kosteneffectief en geven duidelijk meetbare resultaten.

watercolour-255941_640

 

NatanConsult ontwikkelt B2B-mail campagnes voor uw bedrijf, producten, diensten of evenementen.

 

 


 

Wij hanteren de volgende methodiek als basis voor een succesvolle marketing campagne die verder kan worden afgestemd in lijn met de behoeften van onze klanten.
Marketing-A

  • Doelen: wat zijn de noden en doelen?
  • Indentificatie prospects: wie zijn de targets?
  • Strategie: welke strategie zal worden gehanteerd?
  • Uitvoering: implementatie van de gekozen strategie.
  • Resultaten: we meten de resultaten van een uitgevoerde marketingcampagne.

Sinds 2011 onderscheiden wij ons op de markt door onze efficiënte, pragmatische en resultaatgerichte aanpak. Wij hebben ervaring in verschillende sectoren en industrieën en dit zowel in de private als publieke sector.

 

Contacteer ons voor meer informatie