Navigatie Menu+

Data Management

Gedreven door data!


 

Kwaliteitsvolle data is belangrijk voor het behalen van commerciële successen. De recente ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat data steeds sneller veranderd. De bestaande gegevens worden achterhaald na een zekere periode in de tijd. Bijgevolg, dient men steeds meer middelen in te zetten om deze gegevens up-to-date te houden.

 

NatanConsult creëert en onderhoudt uw databank op een efficiënte en resultaatgerichte manier:

  1. Wij kunnen een op maat gemaakte databank uit het niets creëren die voldoet aan uw eisen en doelen. Deze databank bevat alle informatie die nodig is om uw activiteiten te kunnen uitvoeren. Op basis van onze ervaringen en uw kennis, bepalen we samen wat de hoofdelementen zijn voor een optimale databank voor uw onderneming.
  2. Wij kunnen uw bestaande databank opfrissen en verbeteren door key informatie te optimaliseren in lijn met uw noden (o.a. namen, e-mailadressen, telefoonnummers, functieprofielen, contactgegevens van verantwoordelijken enz.) en het toevoegen van bijkomende specifieke gebieden in uw databank (bijvoorbeeld financiële informatie, aantal werknemers, enz.) die u helpen uw doelen te behalen.

 

Onze data management diensten zijn bedoeld voor alle organisaties die werken met steeds veranderende data. (i.e. de verkoopafdelingen van commerciële bedrijven, HR-bedrijven, marktonderzoek bedrijven, bedrijven die actief zijn in de internationale handel, non-profit organisaties, enz.)

Het succes van elke marketing campagne hangt af van de kwaliteit van uw databank. Een kwalitatieve databank zal u toelaten om de beste resultaten op uw investering te krijgen.

Onze actieve benadering aangevuld met telefonische profilering zal u een continue kwaliteit van informatie waarborgen.

Wij nodigen U uit om ons te contacteren voor meer in-depth informatie betreffende onze data management diensten.

 

Contact